Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident frontal cu două microbuze la ieșirea din Chișineu Criș (Foto-Video)

În seara zilei de duminică, 7 aprilie, în jurul orei 22,30, conducătorul unui microbuz VW, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care circula împreună cu încă patru pasageri pe Drumul Național 79 în direcția Arad, la aproximativ 5 km de la ieșirea din localitatea Chișineu Criș s-a ciocnit frontal cu un alt microbuz, marca Peugeot, condus de un șofer îm vârstă de 34 de ani și ce venea din sens opus.

Accident frontal cu două microbuze la ieșirea din Chișineu Criș (Foto-Video)
Comentează 0

În urma impactului două persoane din VW și șoferul microbuzului Peugeot au suferit leziuni multiple, fiind cu toții transportați de către SMURD și ambulanțe la Spitalul Județean Arad.

Din spusele șoferului ce a condus VW-ul, care venea împreună cu încă patru rude tocmai de la Vicovul de Jos și mergeau într-o localitate din județul Timiș, la o soră căreia îi luase săptămâna trecută foc casa și acum ei intenționau să o ajute la reparații, se pare că șoferul Peugeot-ului ar fi intrat brusc pe contrasens și ar fi provocat accidentul.

Bărbatul rănit din VW susținea însă că că nu el ar fi condus microbuzul, ci un alt tovarăș, care însă s-a speriat și a fugit de la locul faptei. Și se pare că nici alcoolul nu este străin de acest accident.

Dar cum noaptea este cel mai bun  sfetnic, sunt convins că până mâine dimineață Poliția Rutieră Chișineu Criș va elucida misterul acestui accident, petrecut pe o șosea ce merge în linie dreaptă cel puți 10 km.

Circulația pe DN 79 a fost blocată aproximativ două ore, pentru a se putea executa măsurătorile de rigoare.

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (32)


Scrie un comentariu

trimite