Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu Volvo contra Opel pe Autostrada A1, între Nădlac și Pecica

Accident cu Volvo contra Opel pe Autostrada A1, între Nădlac și Pecica
Comentează 1

În seara zilei de miercuri, 5 iunie, în jurul orei 23,00, conducătorul unui Opel, un cetățean bulgar care circula pe Autostrada A1 în direcția Arad, la aproximativ 5 km de orașul Pecica, a pierdut copntrolul volanului și a lovit parapetul din stânga, cel ce separă sensurile de mers și apoi a fost lovit la rândul lui de către un Volvo, care venea cu viteză din urmă.

În urma accidentului conducătorul autoturismului Opel a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Arad de către o Ambulanță, în schimb prietenul lui de pe scaunul din dreaptas a scăpat cu julituri superficiale. La fel, șoferița din Volvo, mama ei și cei doi copii, un băiat în vârstă de trei ani și o fetișă de doi ani, au suferit leziuni ușoare, fiind, totuși, transportați cu toții la spital, mai mult pentru un control de rutină

Circulația pe Autostrada A1 a fost restricționată timp de două ore pe o singură bandă, pentru ca Poliția Rutieră Autostrăzi să poată executa măsurătorile specifice.

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Ținem să aducem mulțumirile noastre Poliției Rutiere Autostrăzi pentru modul ireporșabil în care a colaborat (și) de astă dată cu presa!!!

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite