Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu OPEL, SKODA și VW lângă VERBIȚĂ

Accident cu OPEL, SKODA și VW lângă VERBIȚĂ
Comentează 0

Sâmbătă, 1 august, în jurul orei 12,30, în față la Reprezentanța VERBIȚĂ a avut loc un carambol între un Opel, o Skoda și un VW.

”Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 10:13, un bărbat de 60 de ani, din Curtici, a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, și în dreptul unei stații PECO nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, virând de pe banda 1 pe banda 2 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani din Peregu Mare, care se deplasa pe banda 2. Autovehiculul accidentat a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Pecica.

În urma evenimentului rutier a fost rănit ușor un minor, pasager pe locul din dreapta spate (în scaunul special pentru copii) în cel de-al treilea autoturism, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Toți conducătorii auto fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, după cum ne-a relatat Biroul de Presă al IPJ Arad.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite