Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal pe centura Aradului (FOTO) / UPDATE: Victima avea 42 de ani

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp între un autocamion și un autoturism, pe centura Aradului, zona BAT. Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. 

Accident mortal pe centura Aradului (FOTO) / UPDATE: Victima avea 42 de ani
Comentează 7

Update 1 Victima avea 42 de ani

Potrivit IPJ Arad, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe centura N-V a Aradului a avut loc un accident mortal. În jurul orei 14,14, un bărbat de 42 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, la km. 549+500 m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.


În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat), încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

În urma ciocnirii dintre un Smart și un autotren, un bărbat de aproximativ 45 de ani a murit pe loc. 

Șoferul Smart-ului ar fi încercat să depășească o coloană de mai multe mașini, moment în care a intrat în plin în camionul ce se deplasa din sens opus. 

UPDATE:

Șoferul decedat se numește Emil Micle, în trecut a lucrat ca și bodyguard prin cluburile din Arad iar faptul că a intrat sub roțile TIR-ului ce venera din sens opus, pe un segment de șosea cu vizibilitate 100%, ridică semne de întrebare.

Galerie foto (9)


Scrie un comentariu

trimite