Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A sunat-o soțul, a zis "ALO" de mai multe ori, dar bărbatul nu răspundea. A ascultat zgomotele care se auzeau. Când și-a dat seama ce se întâmplă, a început să plângă

O simpla greseala a dus la destramarea unei familii din Marea Britanie, familie care parea a fi incredibil de unita pana in acel moment.

A sunat-o soțul, a zis
Comentează 0

Totul a inceput intr-o seara, in momentul in care telefonul Lisei James a sunat. Era chiar sotul ei. Putin nelinistita, gandindu-se ca s-a intamplat ceva, femeia a raspuns.

A spus "Alo" de mai multe ori, dar sotul ei nu ii raspundea. Lisa nu a inchis si a ramas pe fir, ascultand cu atentie zgomotele care se auzeau. Dupa 5 minute a realizat un adevar socant!

Sotul ei o sunase din greseala, probabil in momentul in care s-a asezat cu fundul pe telefon. Apelul a transmis astfel toata partida de sex pe care el o avea in acel moment cu amanta lui.

In cele din urma femeia a inchis iar dimineata, cand sotul a ajuns acasa, l-a confruntat. Acesta nu a negat si i-a marturisit ca o insala de un an de zile.

Lisa nu a mai stat pe ganduri si a bagat imediat divort.

Sursa kanald.ro


Scrie un comentariu

trimite