Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A plecat „neamțul” de la Primăria Pâncota. Orașul în cădere liberă!

În urma alegerilor locale din 2016, noul primar al orașului Pâncota este PSD-istul Dan Ștefan Pocrișer. Nimic senzațional, dar a trecut mai bine de un an și orașul stagnează, nicio investiție majoră, mizerie peste tot.

A plecat „neamțul” de la Primăria Pâncota. Orașul în cădere liberă!
Comentează 37

Localnicii au ajuns să regrete retragerea neamțului Retter, pe vremea căruia orașul a cunoscut un progres real. Ar fi multe proiecte care ar putea fi amintite; o Primărie care are cel mai frumos sediu din Ardeal, după cum spunea fostul primar, au fost executate lucrări la școli, la stadion care are 1500 de locuri, a primit licență de Liga a II-a, o pistă de bicicletă modernă, ar mai fi foarte multe de amintit dar ne oprim aici. A plecat Retter, a plecat și echipa de fotbal.

 

La ora actuală, noul primar Pocrișer nu este în stare nici măcar să continue proiectele începute de Retter, orașul este plin de mizerie, spațiile verzi neîngrijite și clădiri lăsate în paragină, toate astea în ideea că partidul din care face parte este la guvernare. Este foarte bizar că primarul PSD Dan Pocrișer nu mișcă un deget, când îl are ca și consilier personal pe nimeni altul decât, consilierul județean Marius Sulincean, o voce vehementă în cadrul ședințelor de CJ. Dar cum deja ne-am obișnuit pentru social-democrați este mult mai ușor să critici decât să muncești.

 

Avem imagini clare a incompetenței primarului Pocrișer, vedem unul dintre cele mai mari orașe ale Aradului, un important târg, cum se degradează pe zi ce trece. Domnule primar, domnule consilier Sulincean dacă nu sunteți capabili lăsați pe alți, care sunt în stare!

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite