Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Cimi Enache, organizatorul Târgului Agromalim, unul dintre cei mai apreciați organizatori de evenimente din România

Cimi Enache, manager de proiect la Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad (CCIA), a murit în această dimineață. Tristul anunț a fost făcut de Gheorghe Seculici, președintele Camerei.

Cu o bogată activitate la CCIA, Cimi Enache a fost organizatorul Târgului Agromalim și unul dintre cei mai apreciați organizatori de evenimente din România.

A murit Cimi Enache, organizatorul Târgului Agromalim, unul dintre cei mai apreciați organizatori de evenimente din România
Comentează 0

„Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache! Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndeptai zâmbetul larg și vorba liniștită. 

Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial.

Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere! Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România; de numele său se leagă succesul Târgului Național Agromalim, conferințe științifice, parteneriate internaționale de afaceri, dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.

Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț. A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe Facebook Gheorghe Seculici.

Sursa foto: Facebook Gheorghe Seculici

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite