Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A intrat dihonia între Fifor și Cheșa, „locomotivele” PSD de la alegerile locale

Ce au în comun Fifor și Cheșa în afară că sunt amândoi pesediști? Au candidat amândoi pentru funcții la nivel local și au pierdut cu brio.

Dar ce-i deosebește pe cei doi? Fifor și-a încercat norocul și acum patru ani la Primărie, iar „succesul” obținut atunci l-a determinat să vadă cum e și la Consiliul Județean, pe când Cheșa are la activ sau mai bine spus pasiv, un loc trei în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Arad.

A intrat dihonia între Fifor și Cheșa, „locomotivele” PSD de la alegerile locale
Comentează 1

Cert este însă că între cei doi candidați a intrat dihonia, cum se cam întâmplă și într-o familie, darămite într-un partid, atunci când lucrurile nu merg chiar cum scrie la carte.

Iar Cheșa este primul care iese la atac, pe Facebook: „Multă lume îmi scrie sau mă sună să-mi spună că avem un scor istoric. Că niciun candidat PSD nu a luat atâtea voturi în ultimii 20 de ani. NICIUNUL! Că avem dublu consilieri față de 2020, că avem un scor foarte mare la primar, față de 2020. Le mulțumesc pentru aprecieri.

Pentru mine, un scor istoric ar fi fost să câștigăm primăria! Și realizam acest obiectiv, dacă aveam o minimă susținere din partea unor „colegi“! Reușeam dacă nu s-ar fi făcut tot felul de negocieri pe sub masă, pentru a se întârzia nominalizarea mea ca și candidat al PSD! Reușeam, dacă nu s-ar fi dat sfoară în țară, tot din interiorul partidului, să se voteze alți candidați, să nu iasă Cheșa, că va pune mâna pe PSD! Reușeam, dacă nu am fi avut interzis la toate televiziunile, unde nu am fost chemați nici la dezbaterile electorale, dacă nu aveam interzis la majoritatea publicațiilor online și la singurul ziar tipărit din Arad!

Așa, rămânem cu un scor istoric și cu fericirea unor „colegi“, care se bucură că nu avem primar PSD la Arad!”.

Puțin mai târziu, tot pe Facebook vine și replica lui Fifor, obsedat se pare rău de tot de... Ghiță:  „Zice, astăzi, apăsat, către mine, unul, nu spui cine, persoană importantă, mon cher: "nu mă las până nu te fac să pleci din Arad!" Curios din fire, caut să aflu cauza pen' care ar trebui să evacuez rapid orașul și personajul continuă: "că n-ai tu ce să cauți în Arad!" 

Na...mai spune ceva! Când credeam că am scăpat de Ghiță și de apucăturile sale, hop, un Ghiță mai mic.

Doamne, cum se ia boala asta rea! Ferească, apără și păzește!”

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide