Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A început Teatrul de Vară!

A început Teatrul de Vară!
Comentează 1

Cea de-a cincea ediţie a evenimentului cultural al sezonului - Teatrul de Vară Ethos - organizat de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad a debutat miercuri, 14 iunie,în prezența unui public foarte numeros.În numele meu și al Consiliului Județean Arad doresc să vă urez bun venit la cea de-a cincea ediție a Teatrului de vară. Programul propus pentru această vară este unul foarte variat și pentru asta trebuie să îi mulțumim directorului Centrului Cultural Județean Arad, Doru Sinaci, care s-a implicat în organizarea acestui eveniment dar și a altor evenimente culturale importante din județul Arad. Vă invit să participaţi la Teatrul de Vară, ajuns deja la a cincea ediţie. Este un eveniment la care familiile de arădeni se pot simţi minunat. Mă bucur că, prin Centrul Judeţean de Cultură, Consiliul Județean Arad oferă un calendar cultural viu şi atractiv la Arad” – a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. 

Timp de două luni și jumătate, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, arădenii sunt invitați la spectacole de teatru dar și concerte de excepţie, cu artiști care se bucură de recunoaștere și apreciere la nivel național și internațional.

Pentru că, şi în acest an, se dorește promovarea tinerelor talente, în fiecare miercuri, înainte de spectacol vor exista două momente artistice susţinute de elevii Şcolii Populare de Arte Arad, secţiile Canto şi Actorie. Miercuri, în deschiderea celei de-a cincea ediţii a Teatrului de Vară,  pe scenă au urcat Melisa (secția Canto) şi Scarlett Nagy (secția Actorie).

Primul spectacol din această stagiune a fost “Dicţionar explicativ al iubirii române”, al Teatrului de Artă București, un colaj de poezii cu tente romantic – melancolico - umoristice, un cântec vioi, fără cusur, al unei chitări cu suflet, istorioare rimate, multă carismă şi ironie. Un spectacol distractiv, cu George Constantinescu, Marius Cordoş și Dan BYRON (chitară), care a stârnit hohote de râs și aplauye la scenă deschisă.

Săptămâna următoare pe scena Teatrului de Vară vor urca Adriana Trandafir, Laura Cosoi,  Mihai Ciucă, Doina Teodoru şi Dan Rădulescu, cu spectacolul “Vine barza”.

Corina Huțan

Galerie foto (85)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite