Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost redeschis bazinul de polo din Subcetate; care este programul de funcționare   


Bazinul de polo din Subcetate se redeschide, după mai bine de o lună de zile în care a fost închis din cauza unor probleme tehnice la sistemul de încălzire şi cel de recirculare a apei. Astfel de astăzi, de la ora 14, arădenii sunt aşteptaţi la bazinul din Subcetate care râmâne deschis până la ora 21:30. Accesul este deocandată gratuit.

A fost redeschis bazinul de polo din Subcetate; care este programul de funcționare   
Comentează 0

„După cum ştiţi bazinul de polo a fost construit de Compania Naţională de  Investiţii. Întrucât au apărut nişte probleme la cazanele ce încălzeau apa, am decis să sistăm activitatea bazinului pe perioada caldă, astfel încât cei  care erau sub contract cu CNI să poată remedia problemele apărute.  Astăzi a fost reluată activitatea şi sperăm că nu vom mai avea niciun fel de probleme tehnice. În privinţa administrării bazinului, facem acest lucru prin intermediul societăţii RECONS şi sperăm că vom reuşi să mergem în acest ritm fără costuri suplimentare. Evident, la un moment dat vom lucra şi cu taxă de intrare, pentru că aşa este normal”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

Potrivit reprezentanților Primăriei, la dispoziţia publicului se află două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş.

Baza sportivă din Subcetate va fi deschisă în fiecare zi a săptămânii. Luni bazinul se deschide la ora 14, iar de marţi până vineri, bazinul este deschis între orele 8:00 - 21:30. Sâmbătă şi duminică, orarul bazinului este între orele 8.00–19.00.

De menționat că în intervalele orare mai sus amintite, accesul publicului poate fi restricţionat numai în cazul organizării de competiţii sportive sau în cazul în care sunt programate antrenamente ale cluburilor sportive din municipiu.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite