Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Lucrările la bazinul de polo din Subcetate vor fi încheiate cu o întârziere de câteva luni

După cum se întâmplă la majoritatea contractelor cu statul, termenul de execuție a lucrărilor la bazinul de polo din Subcetate, din apropierea podului rutier, nu va fi respectat, existând deja întârzieri.

FOTO | Lucrările la bazinul de polo din Subcetate vor fi încheiate cu o întârziere de câteva luni
Comentează 1

Guvernul construiește în Arad un bazin de polo, în care investește 18,6 milioane de lei fără TVA. Un bazin similar se mai construiește doar la Focșani, dar proiectul din Arad are deja întârziere. Doar zece la sută din lucrări au fost efectuate în cele șapte luni scurse de la deschiderea șantierului, iar până în decembrie, când este termenul pentru finalizarea investiției, ar trebui să se lucreze de nouă ori mai mult decât s-a lucrat deja. Cu siguranță nu se va reuși, pentru că și constructorul a recunoscut că a cerut Companiei Naționale de Investiții (care finanțează proiectul) o extindere a termenului cu câteva luni.

Constructorii susțin că întârzierile în execuție au apărut din cauza terenului instabil. În timpul săpăturilor s-a constatat că acolo a fost cândva o groapă de gunoi, fiind necesare lucrări de consolidare a terenului. Astfel, cel mai devreme, bazinul de polo va putea fi folosit de sportivi în primăvara anului 2017, dacă până atunci nu apar și alte probleme și dacă muncitorii vor lucra cu mai mult spor.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite