Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost lansat „virtualmasonicarad.com”

A fost lansat „virtualmasonicarad.com”
Comentează 1

     Proiect al Asociației S.F.6.020 din Arad împreună cu Cyber Excellence, „virtualmasonicarad.com” își propune să promoveze într-o manieră inedită și atractivă Aradul, mai exact moștenirea cu caracter inițiatic existentă aici.

            „ Proiectul de față reprezintă în primul rând un mijloc educativ prin excelență, mai ales pentru tânăra generație. Ne propunem ca și prin acest proiect să realizăm o educație pentru patrimoniu, istorie și cultură a tinerei generații nu doar din Arad ci și din alte locuri. În site este prezentată o colecție remarcabilă de artefacte masonice, de la documente cu semnificații istorice deosebite, șorțuri și colane, la insigne și decorații inedite ”, a spus Ciprian Cristea, președintele Asociației S.F. 6.020.

            „ Virtualmasonicarad.com ” propune tuturor celor interesați de cunoașterea unor episoade importante din istoria orașului Arad o perspectivă mijlocită de inteligența artificială. Cei care accesează site-ul se vor putea familiariza cu o simbolistică extraordinară pe care înaintașii noștri au încifrat-o în arhitectura orașului. Ne dorim să promovăm Aradului acolo unde chiar contează, în medii culturale și inițiatice relevante la nivel internațional ”, a precizat Antoniu Martin, reprezentantul Cyber Excellence.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite