Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost identificat cel care a ciopârțit un câine și s-a filmat. Iată ce are de spus

Polițiștii arădeni l-au identificat, vineri, pe cel care ar fi ucis un câine, iar apoi s-a filmat cum îl taie cu o seceră, imagini care au fost postate pe Facebook și au atras o reacție de revoltă din partea utilizatorilor rețelei.

A fost identificat cel care a ciopârțit un câine și s-a filmat. Iată ce are de spus
Comentează 2

Polițiștii arădeni au reușit să-l identifice pe cel care ar fi ucis un câine și s-a filmat cum îl taie cu o seceră, fiind vorba de un tânăr de 26 de ani pe nume Alexandru Memet.

„Suspectul este originar din județul Constanța, dar în prezent este angajat la o stână din localitatea Șagu (aflată la 15 kilometri de Arad – n.r.). I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenție, de animale, faptă prevăzută de legea 205/2004 și sancționată cu pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă penală”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu.

Numele suspectului se potrivește cu cel al profilului de Facebook pe care a fost postată filmarea în cursul zilei de joi.

Tânărul a recunoscut, în fața jurnaliștilor arădeni, că el apare în filmare și spune că a făcut asta ”din teribilism” fără să știe că videoclipul va stârni emoții și revoltă. El susține că animalul i-a aparținut și a fost mort, din cauze pe care nu le cunoaște.

VEZI VIDEO ÎN ȘTIREA INIȚIALĂ: Imagini de groază cu un câine care este ciopârțit cu o seceră cutremură Aradul

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite