Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A dispărut de acasă în 1974 și a fost găsită după 40 de ani! Surpriza pe care au avut-o polițiștii când au ajuns la ușa ei

Lula Ann Gillespie-Miller, originara din Laurel, Indiana, a disparut in 1974, dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil.

A dispărut de acasă în 1974 și a fost găsită după 40 de ani! Surpriza pe care au avut-o polițiștii când au ajuns la ușa ei
Comentează 0

Femeia, pe atunci in varsta de 28 de ani, a decis ca este prea tanara sa fie mama, asa ca si-a lasat copiii la parinti si a fugit de acasa.

Detectivul Scott Jarvis de la Politia de Stat Indiana a preluat cazul in ianuarie 2014, dupa ce a fost contactat de Doe Network, o asociatie non-profit care lupta sa reuneasca familiile cu rudele lor disparute.

Barbatul a inceput sa investigheze cazul si a aflat ca ultimul semn pe care familia Gillespie-Miller l-a avut de la Lula a fost o scrisoare, trimisa din Richmond, Indiana, in 1975.

A inceput apoi sa caute urma unei femei care corespundea descrierii Lulei si care a trait in Tennessee in anii 1980, iar apoi, dupa 1990, s-a mutat in Texas.

Detectivul a continuat sa o caute si a reusit, intr-un final, sa ajunga la usa femeii, intr-un orasel mic din sudul Texasului, scrie www.wcpo.com. Aici, femeia -acum in varsta de 69 de ani- traia sub o alta identitate.

Ea a recunoscut intr-un final ca numele ei real este Lula Ann Gillespie-Miller, dar nu a dat nicio explicatie pentru motivul pentru care a fugit de acasa. Politistii au declarat ca femeia nu a comis o infractiune si are in continuare dreptul sa ramana anonima.

CITESTE MAI MULT PE: STIRILEPROTV.RO 

 


Scrie un comentariu

trimite