Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

9 Ani de Atrium Mall

9 Ani de Atrium Mall
Comentează 0

Dacă am întreba 100 de arădeni care este motivul pentru care merg în Atrium, care credeți că ar fi răspunsurile cele mai frecvente?

Shopping? Filme? Haine? Cumpărăturile de zi cu zi? Locul de joacă pentru copii? Cărți? Evenimente? Concerte? Reduceri? Branduri? Să mănânce? Să petreacă timp cu prietenii? Biliard? Toate sunt opțiuni valide și demonstrează cum acest loc reușește să ofere de 9 ani fiecărui arădean ceva pe gustul lui.

Pornind de la acest adevăr Atrium Mall lansează o campanie care să ne ofere alte noi motive să venim în Atrium. Mai exact, pe 21 martie, ziua în care Atrium A împlinit 9 ani, cei care au facut cumpărături de minim 70 de lei, au câștigat instant unul din cele 620 de premii.

Atrium Mall este un mall pentru întreaga familie, de aceea, între orele 12:00 și 20:00, copiii s-au putut delecta cu sesiuni de facepainting. A fost amenajat și un photobooth,  unde arădenii au putut să-și facă poze și să le ia acasă, gratuit, ca amintire. În plus, alte două zone au fost special amenajate și decorate cu baloane pentru selfie-uri de sărbătoare.

Bineînțeles, nici o sărbătoare nu poate fi fără muzică, așa că invitat special a fost DJ Sebuh, care a pus muzică în Atrium pe toată durata zilei.

Galerie foto (42)


Scrie un comentariu

trimite