Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

4 aspecte care te pot determina să alegi să construieşti manichiura perfectă cu polygel

4 aspecte care te pot determina să alegi să construieşti manichiura perfectă cu polygel
Comentează 0

Manichiura este foarte importantă pentru orice femeie. Ea este o dovadă de îngrijire şi determină o imagine care te reprezintă. Poţi să schimbi manichiura în funcţie de evenimentul la care participi sau de îmbrăcămintea pe care o ai. Astfel, vei putea să faci unghii simple sau extravagante, cu aplicaţii sau cu desenele pe care ţi le doreşti, conform stilului tău unic. Vei putea găsi o gamă largă de produse care te vor ajuta să connstruieşti unghiile la care visezi la everin.ro. Iată 4 aspecte care te pot determina să alegi mannichiura cu polygel:

1. Polygelul este combinaţia perfectă dintre manichiura  pe care o poţi realiza cu gel şi cu acryl

Polygelul este apreciat pentru proprietăţile sale. La el găseşti o combinaţie dintre gel şi acryl şi reuşeşti să realizezi manichiura la care visezi. Se usucă la lampă şi lasă acel reziduu cu o consistenţă lipicioasă, care trebuie să fie îndepărtat cu ajutorul unui alcool. Vei avea parte de unghii frumoase pe care le va admira oricine te priveşte. Polygelul este alegerea profesioniştilor, dar şi a celor care doresc unghii impecabile şi frumoase şi care sunt pasionaţi de calitate.

2. Polygelul are rezistenţă foarte mare

Vei avea parte de o manichiură perfectă pentru mult timp dacă alegi să foloseşti un asemenea mediu de lucru. Vei putea să foloseşti polygel pentru tine sau pentru manichiura clientelor tale, dacă doreşti să obţii unghii rezistente, care să se păstreze impecabil pentru o durată mare de timp. Vei fi nevoită să faci din nou manichiura doar atunci când unghia va creşte. Dacă alegi să foloseşti polygelul, vei avea parte de o stare de confort a unghiei, care va avea un aspect plăcut şi care va avea flexibilitate. 

3. Polygelul îţi permite să te bucuri de flexibilitate precum în cazul gelului pentru manichiură

Flexibilitatea pe care o oferă polygelul este ceva de care trebuie să ţii cont. Dacă acrylul oferă rezistenţă, dar este mai rigid, poţi obţine o modalitate de mijloc din acest punct de vedere, folosind de fiecare dată polygel.

4. Vei putea realiza o multitudine de tipuri de manichiură frumoase, dacă alegi să utilizezi polygel

Te poţi juca în multiple feluri cu ideile de manichiură, folosind polygel. Acesta te ajută să modelezi cu uşurinţă şi are posibilitatea nelimitată de folosire a culorilor şi combinaţiilor cromatice diverse. Aşadar, vei putea să te bucuri de multiple forme ale unghiei, de nuanţe diferite şi de diverse tipuri de aplicaţii sau desene, care vor determina admiraţia celor care privesc creaţia ta.


Scrie un comentariu

trimite