Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

30 aprilie. Primul pătrar în Leu: ce aduce bun și ce aduce rău în viața zodiilor

Aprilie se încheie așa cum a început, Luna aflându-se din nou în Primul Pătrar, pe 30 aprilie, vestind o perioadă de schimbare și productivitate. Dacă primul pătrar propriu-zis a avut loc pe 1 aprilie, acest al doilea pătrar dublează efectele celui dintâi, dar aduce și influențe mai oculte, precum piedici și întârzieri în atingerea unor scopuri. 

30 aprilie. Primul pătrar în Leu: ce aduce bun și ce aduce rău în viața zodiilor
Comentează 0

Interesant este că acest Prim Pătrar secundar se află în Leu, o zodie solară, de aceea efectele sale sunt oarecum ambigue, mai ales că Luna formează o cuadratură cu Soarele aflat în Taur. Sunt reunite astfel trei trăsături, solară, acvatică și telurică într-un singur moment, punând în acțiune forțe contradictorii sau complementare care influențează destinul zodiilor. 

Berbec

Să nu uităm că acest Prim Pătrar secundar are efecte ambivalente, așa că vei avea parte de vești bune și mai puțin bune la sfârșit de lună. Pe de o parte relațiile tale sunt armonioase și primești o promisiune profesională și financiară care te entuziasmează. Pe de altă parte, ai foarte mult de muncă și blocajele birocratice îți întârzie eliberarea unor documente absolut necesare pentru activitatea ta. Pentru că Primul Pătrar este în Leu, zodie puternic compatibilă cu tine, vei reuși să depășești aceste obstacole și să-ți recapeți încrederea în viitor. 

Taur

Primul Pătrar în Leu formează o cuadratură cu Soarele aflat în semnul tău pe 30 aprilie. Planurile tale de viitor capătă mai multă claritate și poți trece în revistă resursele pe care le ai la îndemână ca să pui în practică aceste proiecte. Dar ai anumite temeri legate de o relație sentimentală care părea să prindă contur, însă acum a intrat într-un con de umbră. Nu grăbi lucrurile și nu le judeca pripit, pentru că influențele Lunii te pot face să iei decizii iraționale.

Citește continuarea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite