Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

3 zodii cu suflet pătat. Au făcut numai păcate

De multe ori se întâmplă să greşim şi să nu putem repara faptele comise. A greşi este omeneşte, însă aceste zodii au păcate grele, care nu pot fi trecute cu vederea. Trădează, mint şi manipuleză cu uşurinţă, iar oricine pică în plasa lor va avea de suferit. Nu încerca să le salvezi de pe drumul pierzaniei, deoarece te vei rătăci alături de ei. Iată care sunt nativii din zodiac cu sufletul pătat.

3 zodii cu suflet pătat. Au făcut numai păcate
Comentează 0

Leii îşi vând sufletul pentru faimă

Extrem de egocentrice, aceste native te-ar vinde pentru un strop de faimă. Oricât de mult ai încerca să le oferi dragoste, priorităţile lor vor fi altele. Nu se tem să facă anumite compromisuri pentru a ajunge unde şi-au propus, aşa că dacă acum le vezi pe culmile gloriei, este posibil ca ele să ascundă un trecut întunecat. 

Ai putea avea în preajma ta astfel de persoane doar dacă accepţi să trăieşti în umbra lor şi să închizi mereu ochii. Dacă vei încerca să le schimbi, tu vei fi cel rănit, deoarece ele ştiu foarte bine ce îşi doresc. Trebuie să ai o tărie de fier pentru ca ele să vadă în tine un partener, nu un mijloc de a ajunge în lumina reflectoarelor. Citește continuarea

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite