Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

24 de jucători la reunirea UTA-ei. Noutatea din lot - Alin Ignea

Astăzi a avut loc reunirea echipei UTA. Noutatea de la primul antrenament ar fi Alin Ignea, la capitolul despărţiri fiind trecute Szekely şi Sorian.

24 de jucători la reunirea UTA-ei. Noutatea din lot - Alin Ignea
Comentează 0

De asemenea, preparatorul fizic Marius Bortiș și-a reziliat și el înțelegerea cu gruparea arădeană. La reunire au fost prezenți 24 de jucători, printre care și Alin Ignea. După trei zile de antrenamente şi vizite medicale UTA se mută în cantonament la Moneasa.

„Este o iarnă liniştită, cum nu prea au fost obşinuiţi iubitorii de fotbal din Arad în ultimii ani. Iniţial am dorit să facem două cantonamente, dar lipsa unor adversari concreţi ne-a determinat să schimbăm puţin programul. Am prelungit primul cantonament, iar a 2-a perioadă de pregătire va consta dintr-un semi-cantonament pe plan loca, cu 2 antrenamente zilnice şi jocuri amicale, cu adevrsari pe care-i cunoaştem. Vizavi de lotul de jucători, azi o să am o discuţie cu Ignea, de care avem referinţe foarte bune, şi încercăm să mai aducem jucători de care echipa are nevoie. La Moneasa pelcăm cu un lot lărgit, şi până atunci vreau să finalizăm tratativele cu cei pe care-.i dorim, pentru a-i putea avea în pregătiri”, spune Codru Grădinariu, team manager UTA

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite