Vremea Romania, Arad 8°C

Stiri Arad

Alb-roşii s-au reunit într-o atmosferă apăsătoare. Puţine noutăţi. "Să rezolvăm mai întâi situațiile celor care sunt aici și apoi să ne ocupăm și de achiziții"

Alb-roşii s-au reunit într-o atmosferă apăsătoare. Puţine noutăţi.
Comentează 0

În această dimineață, la arena „Motorul” s-a derulat prima întâlnire a utiștilor în noul sezon. Cum la prima mişcare a săptămânii din partea conducerii nu a fost prezent decât Claudiu Drăgan, jucătorii ar fi refuzat să iasă la antrenament, având îmn vedere că îşi doreau clarificarea problemelor de ordin financiar din sezonul precedent. Sorin Botiș, căpitanul care azi și-a anunțat retragerea, i-a convins pe jucători să-l asculte pentru ultima oară și să participe la mini-ședința de pregătire. În cele din urmă, mai târziu cu 20 de minute decât ora programată inițial pentru debutul antrenamentului, „alb-roșii” au ieșit pe gazon și au făcut câteva ture de teren la pas mărunt timp de aproximativ 45 de minute. 

Nagy ştie ce vrea!
Cu toate discuţiile iscate, antrenorul Roland Nagy are creionate transferurile de care ar avea nevoie pentru stagiunea următoare. "În unele partide s-a simțit faptul că procentul de jucători tineri față de cei cu experiență a fost destul de mare. Am ajuns la unele partide să avem 7-8 juniori în lot, câte cinci pe teren, iar asta contează împotriva adversarilor grei, cu obiective importante. Sigur, elanul și talentul tinerilor sunt importante și fac parte din politica clubului nostru, dar pentru rezultate depline e nevoie de mai mult, în special experiența meciurilor cu miză. Cred că, în cazul în care ne dorim ceva mai mult de la campionatul ce vine, de altfel unul mult mai greu ca acesta, ar trebui să ne orientăm și spre câțiva jucători cu experiență”, a precizat Roland Nagy, care şi-ar dori jucători precum Calvin, Neagu și Ignea.

Sorin Botiş se retrage!
UTA îşi va schimba căpitanul în stagiunea următoare. Veteranul Sorin Botiş a anunţat că îşi pune ghetele în cui. „Am avut o discuție cu el și mi-a confirmat faptul că vrea să se lase. Eu bănuiam asta, mai ales că am mai vorbit cu el pe această temă, pierderea e mare. Vrem să rămână neapărat în club, alături de noi și de băieți, rămâne să vedem sub ce formă. Nu cred că antrenor, probabil ceva în stafful administrativ sau managerial, asta depinde de discuțiile cu conducerea”, a spus antrenorul Nagy.

Puţine noutăţi la reunire!
Fundașul Eric Wild a revenit de la Pecica, unde a fost împrumutat până în aceată vară şi Dacian Zdrențan de la Ineu au fost singurele noutăţi la reunirea UTA-ei. Au absentat motivat de la prima întâlnire a verii: Bogdan Burlă, Sebastian Mara, Ionuț Tănase și Norbert Polgar, aflat încă în luna de miere și, oricum, încă în proces de refacere după problema medicală de la călcâi. Cei 21 de jucători care au făcut câteva ture de teren pe „Motorul” au fost: Miron, Anca, Stanciu – Zdrenţan, Manea, Covaci, Gligor, Dinculescu, Hlistei, Costin, Chindriş, Vlad, Roman, Strătilă, Copil, Curtuiuş, Petre, Man, Dobrean, Jorza, Rus. "Nu am făcut multe schimbări la nivel de lot, în iarnă am realizat doar transferul lui Roman, iar acum ar fi normal să rezolvăm mai întâi situațiile celor care sunt aici și apoi să ne ocupăm și de achiziții. Cert este că avem nevoie la ce campionat greu ne așteaptă și la pretențiile ce au crescut din partea suporterilor”, a spus Nagy.

În următoarele două săptămâni, utiștii au programate antrenamente zilnice (mai puțin duminica) la Arad, urmând să plece în cantonament în Austria pe 10 iulie, dar nu înainte de a se disputa un amical pe terenul maghiarilor de la Debrecen.
 

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite