Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

20 de agenți de poliție penitenciară, absolvenţi ai promoției 2019 ,,Nicolae Bălcescu", au fost încadraţi în Penitenciarul Arad

20 de agenți de poliție penitenciară, absolvenţi ai promoției 2019 ,,Nicolae Bălcescu
Comentează 0

Sfârșitul lunii august a reprezentat o premieră pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna: absolvirea primei generații de polițiști de penitenciare.

Luni 2 septembrie 2019, 20 de agenți de poliție penitenciară, din cadrul celei de a 23-a promoție a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, și-au început activitatea în Penitenciarul Arad.

Pe întreg parcursul carierei, polițiștii de penitenciare se vor confrunta cu provocări, asumându-și riscuri deosebite în exercitarea atribuțiilor de serviciu în misiuni de pază, escortare, supraveghere și intervenție, vor pune în aplicare legislația privind executarea pedepselor privative de libertate şi a celorlalte măsuri dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, în limitele competențelor stabilite prin lege.

„Pentru a deveni un profesionist, veţi avea nevoie de răbdare, spririt colaborativ și respectarea elementelor jurământului de credință. Orice instituție arată cât este de puternică numai atunci când oamenii sunt motivați și apreciați la adevărata valoare. Colectivul pe care îl reprezint este onorat să vă primească în rândurile lui."   le-a transmis directorul penitenciarului - subcomisarul de poliţie penitenciară dr. Dan Halchin noilor angajaţi, în prima lor zi de muncă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite