Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

18 pakistanezi și afgani ascunşi printre profile metalice, opriți la PTF Nădlac II (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au reținut 18 migranți care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu profile și țevi metalice.

18 pakistanezi și afgani ascunşi printre profile metalice, opriți la PTF Nădlac II (VIDEO)
Comentează 0

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc, respectiv un român, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Ungaria și România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile și țevi metalice pentru societăți din Germania și Ungaria.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, optsprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan și Afganistan, cu vârste cuprinse între 14 și 30 ani.

În ambele situaţii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale. 


Scrie un comentariu

trimite