Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

16 migranți au fost depistaţi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa spre Ungaria

Poliţiştii de frontieră de la Sectoarele Poliției de Frontieră Nădlac și Vărșand au depistat șaisprezece cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare sau pe jos.

16 migranți au fost depistaţi în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa spre Ungaria
Comentează 0

În această dimineață polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand au efectuat controlul amănunţit asupra unui automarfar condus de un cetățean bulgar, care transporta conform documentelor de însoţire a mărfii, șervețele umede, pe ruta Bulgaria – Germania. În urma controlului, au fost descoperiţi, ascunși în compartimentul pentru marfă, șase cetăţeni străini. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan.

Și polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat în ultimele 24 de ore, pe sensul de ieșire din țară, controlul amănunțit, asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean român și un bulgar. Cei doi şoferi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, aspiratoare și diferite mărfuri pentru societăți din Belgia și Germania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, nouă cetăţeni străini. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan și Sri Lanka.

Tot ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac  au observat, la aproximativ 100 de metri  de linia de frontieră, un bărbat care se deplasa pe jos. Deoarece acesta nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost condus la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că tânărul este un cetăţean din  Afganistan. În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale,

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite