Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

15.000 de semnături pentru președintele Iohannis strânse în mai puțin de o lună în municipiu

Campania de strângere de semnături pentru președintele Klaus Iohannis merge bine în municipiu. Potrivit reprezentanților Organizației Municipale a PNL Arad, din 10 august până în momentul de față, au fost strânse nu mai puțin de 15.000 de semnături.

15.000 de semnături pentru președintele Iohannis strânse în mai puțin de o lună în municipiu
Comentează 0

Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad și vicepreședinte al Consiliului Județean, împreună cu Călin Bibarț, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale și primar al municipiului, au venit astăzi în fața presei pentru a prezenta cele 15.000 de semnături strânse și pentru a semna împreună, pe aceeași listă, pentru susținerea candidaturii actualului șef al statului. „Eu un lucru îmbucurător că, într-un timp atât de scurt, am strâns 15.000 de semnături doar din municipiul Arad. Am stat de vorbă cu arădenii în stradă și am adunat aceste semnături în mai puțin de o lună. Până în apropierea datei de 20 septembrie, ținta noastră este să strângem 30.000 de semnături în municipiu și 80.000 în județ”, a declarat Bîlcea.

Primarul Călin Bibarț susține că din punctul său de vedere este un gest de normalitate pe care liberalii arădeni îl fac pentru președintele Iohannis. „Este un gest de normalitate pe care-l facem pentru președintele României și un mesaj simbolic pe care îl transmitem. Ne-am bucura ca un număr cât mai mare de organizații din țară să strângă un număr cât mai mare de semnături. Din cadrul organizației municipale aș vrea în primul rând să mulțumesc tinerilor și doamnelor. Le mulțumim, de asemenea, și celor care au semnat”, susține Bibarț.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite