Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 SkirtBike Arad - 6

 SkirtBike Arad - 6
Comentează 0

 SkirtBike Arad a ajuns la ediţia cu numărul 6 şi este un eveniment creat din pasiune pentru pedalat cu scopul de a încuraja cât mai multe femei să pedaleze.  

Prin însăşi scopul său, SkirtBike Arad face parte din mişcarea ciclistă internaţională, contribuind la efortul de a schimba percepţia omului modern asupra vieţii în urbe şi a oferi un model sustenabil de transport, uşor de replicat şi în alte orase.

SkirtBike Arad este o promenadă pe străzile din Arad, o plimbare adresată doamnelor şi domnişoarelor iubitoare de frumos, de mişcare, de libertate şi de bicicletă. Pentru o mai bună desfăşurare, şi pentru a evita aglomeraţia din ziua evenimentului, anul acesta vom avea la dispoziţie pentru voi, pachetele de start şi în câteva locaţii din Arad. De asemenea pachetul de start o să poată fi ridicat şi pe 11 Iunie, începând cu ora 18:00. Pornim la ora 19:00.

Obiectivul principal al acestui proiect este încurajarea femeilor să folosească bicicleta ca mijloc de transport şi să înteleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează activitatea, ele putând purta rochii şi fuste sau tocuri, păstrându-şi feminitatea. În toate cele 5 editii anterioare sute de doamne şi domnişoare s-au aliniat la startul acestei parade pline de zâmbete, culoare şi frumuseţe. Ele au pedalat în ţinute şic, cu atitudine şi mult entuziasm. Buna dispoziţie şi zâmbetul de pe chipul lor, au încurajat mersul pe bicicletă în rândul altor femei cu o deosebită eleganţă şi astfel s-a creat o comunitate frumoasă la Arad.

“În acest an, SkirtBike Arad va continua povestea în cadrul primei editii FESTIVELO din Arad – o zi dedicată bicicletei, în care să încurajăm pe toată lumea să folosească bicicleta. La finalul paradei, în semn de mulţumire pentru participarea lor, vom acorda doamnelor şi domnişoarelor diverse premii prin tragere la sorţi, sau în urma unor concursuri jurizate: Miss Tradiţie Românească, Miss SailingPass, Miss SkirtBike Arad .Un alt premiu va fi acordat celei mai frumos decorată bicicletă asortată cu biciclista. La final avem un super premiu: o bicicletă oferită de Pegas România”

 “Ne dorim să creăm o comunitate puternică şi acest eveniment dedicat femeilor care pedalează pe orice tip de bicicletă îmbrăcate şic, să aibă un impact pozitiv asupra comunităţii bicicliştilor, contribuind la creşterea numărului de femei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport sau recreere. Ştim cu toţii că mersul pe bicicletă reprezintă un model şi un stil de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe şi simplitate, oriunde ai merge”

În ediţia cu numărul 6, SkirtBike Arad, împreună cu voi dragi bicicliste, după parcurgerea traseului, ne vom opri la Activ Club, unde într-un decor de poveste, alături de juriul din care face parte: doamna Vali Cioban (CHIC), doamna Marina Lei (Cvartet ADAGIO) şi domnul Ricardo Caria, vom petrece o seară minunată şi vom incheia încă o ediţie SkirtBike Arad.

Activităţi plănuite:


Prezentarea ţinutelor biciclistelor în ordinea organizării premiilor

Prezentare moda - Chic by Vali Cioban

Concursuri cu premii, activări sponsori şi tombole ad-hoc

Photo Selfie Station

Recital live Ricardo Caria

Solo Majoretă - Bianca Mocanu

Meniu Food & Drinks Activ Club

Sweets Corner

Prezentări de produse

Photo corner – portret de biciclistă

Vom defila la paradă începând cu ora 19.00 pe traseul: platoul Primăriei Arad - Bvd Revoluţiei - Piaţa Podgoria - Bvd Revoluţei către Teatrul de Stat Ioan Slavici Arad - înconjurăm Piaţa Avram Iancu - Bvd Revoluţiei către Primărie - Str Dimitrie Xenopol (pe lângă Universitatea Aurel Vlaicu) - Bvd Decebal - Str Nicolae Bălcescu - Podul Decebal - Str Eugen Popa - Parcare Activ Club

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook, în evenimentul creat sau la arad@skirtbike.ro

Vă aşteptăm!

 

 

 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite