Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Ministru pentru o zi”

”Ministru pentru o zi”
Comentează 0

Consiliul Național al Elevilor demarează în perioada 04.08.2015-01.09.2015 înscrierile pentru proiectul intitulat ,,Ministru pentru o zi’’.

Antrenând 9 ministere ca parteneri, proiectul are ca scop o mai bună conștientizare a atribuțiunilor și responsabilităților pe care un lider implicat la nivel național le are, cât și diminuarea barierelor ce pot apărea între elevi și mediul decizional.

Ministerele care s-au alăturat celei de a doua ediții a proiectului “Ministru pentru o zi” sunt Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Ministerul pentru Dialog Social și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Aplicațiile sunt deschise oricărui elev din învățământul preuniversitar care va completa un formular pe platforma-suport a Consiliului Elevilor,www.wedu.ro până la data de 31.08.2015. Formularul poate fi accesat aici.
http://wedu.ro/aplicatii-ministru-pentru-o-zi-2015/lista
Prin implementarea acestui proiect, Consiliul Elevilor dorește să realizeze o consolidare a poziției sale de for consultativ în cadrul învățământului din Romania, arătându-și totodată suportul pentru forurile decizionale la nivel național.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite