Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 Arad MTB Trophy, la a doua ediţie

Septembrie e luna în care riderii din ţară sunt provocaţi să-şi încerce forţele pe dealurile din apropierea Cetăţii Şiria. După succesul de anul trecut, când peste 400 de bicicliști au acceptat provocarea Clubului Sportiv Sport Competition, organizatorii au decis că se impune și a doua ediție a concursului. Ca atare, pe 15 septembrie, dis de dimineață, pasionații de biciclete sunt invitați să urce până sus la Cetatea Șiria, de unde se va da startul celei de a doua ediții a Arad MTB Trophy, o provocare sportivă de proporţii.

 Arad MTB Trophy, la a doua ediţie
Comentează 1

Concursul se adresează tuturor iubitorilor ciclismului. Așa că dacă sunteți iubitori de mișcare pe bicicletă, vă plac dealurile, urcările și coborârile, drumurile forestiere, peisajele aparte și competiția, sunteți așteptați pe 15 septembrie sus la Cetatea Șiriei. Vor fi, ca și la prima ediția, trei trasee - de 70, 40, respectiv 20 de kilometri – care să vă testeze limitele, dar și premii pe măsură! Aşa că dacă vreți să vă petreceți al doilea week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate cele de care aţi avea nevoie la îndemână,  Arad MTB Trophy ediția a II-a, este alegerea ideală.

Organizatorii vor da drumul la înscierile în competiţie săptămâna viitoare, concurenţii putând alege una dintre cele trei probe din concurs intrând pe site-ul aradmtbtrophy (https://aradmtbtrophy.sportcompetition.ro/inscriere).  Traseele au fost gândite de echipa Sport Competition pentru toţi iubitorii ciclismului, de la cei mici la cei mari, de la cei experimentaţi la cei care de curând au făcut cunoştinţă cu bicicleta, dar iubesc MTB-ul. Aşa că, dacă vă considerați pregătit pentru o aventură grea cu bicicleta, puteți alege traseul lung - „Maraton” - care presupune să pedalați 70 de kilometri pe dealuri. Dacă nu vă plac extremele, dar tot vreți să vă testați limitele, puteți alege varianta Race – adică 40 de kilometri pe bicicletă. Pentru cei care nu vor decât să-şi petreacă o zi pe bicicletă în cadru organizat, cu şansa de a fi totuși competitivi și de a câştiga premii, totul într-o atmosferă sportivă, la Cetatea Șiria, organizatorii au pregătit un traseu de 20 de kilometri, tot pe dealuri, desigur.

Şi pentru că orice competiţie vine cu recompense, trebuie să ştiti că Arad MTB Trophy, ediţia a II-a, vă pregăteşte surprize pe măsură, premii în bani, dar şi premii cadouri. Primii trei care ajung la linia de sosire – de pe cele trei trasee, pe categoriile de vârstă, vor primi premii care mai de care.  Valoarea premiilor în bani şi a premiilor cadou va fi anunţată ulterior, până la momentul concursului organizatorii având încă porţile deschise pentru firmele interesate să sponsorizeze evenimentul de pe dealurile Şiriei.

Arad MTB Trophy, ediţia a II-a se bucură deja de sprijinul Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, ca urmare a selectării proiectului depus de Clubul Sportiv Sport Competition la sesiunea de depunere proiecte organizată de instituţia judeţeană. Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean a făcut posibilă organizarea acestei competiţii încă din primul an şi a decis să sprijine financiar şi cea de a doua ediţie a evenimentului sportiv. Datorită acestui parteneriat va fi posibil ca, pe 15 septembrie, competiţia să fie una organizată ca la carte, riderii să aibă parte de cele mai bune condiţii pentru o competiţie sportivă de anvergură iar însoţitorii să poată savura în linişte priveliştea de sus de la cetate, cu o cafea, băuturi răcoritoare şi mâncare pe toate gusturile.  

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite