Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie pe semicerc pentru băieţii Aradului. Fetele de la Ch. Criş aşteaptă prima descătuşare

Victorie pe semicerc pentru băieţii Aradului. Fetele de la Ch. Criş aşteaptă prima descătuşare
Comentează 0

Echipa de handbal masculin a Aradului nu face doar figuraţie în acest sezon. Ieri echipa lui Cosmin Gabor, ACS Avram Iancu şi-a trecut în cont al treilea succes stagional. E adevărat, cu dificultate, în faţa staelitului lui Poli Timişoara. Un gol decisiv venit cu 4 secunde înainte de final, datoprită unui cartonaş albastru primit de un timişroean. De spus că acest cartonaș albastru a fost introdus în regulament în 1 iulie 2016 și sancționează, în principal, orice abatere a sportivilor unei echipe care are drept rezultat împiedicarea marcării unui gol în ultimele 30 de secunde. Pe lângă eliminare și un raport suplimentar, oficialii acordă și aruncare de la 7 metri, indiferent de locul unde se produce abaterea.

Până atunci arădenii au dominat prima repriză, după care oaspeţii au echilibrat disputa, au preluat conducerea cu 14 minute înainte de final, şi s-a mers cap la cap până la acel 7 metri decisiv transformat de Adi Cristescu. S-a terminat: ACS Avram Iancu – Poli Timişoara 31-30 (19-14), un meci cu Răzvan Daia pe post de golgeter, cu 8 goluri. Vineri, de la ora 18, arădenii lui Cosmin Gabor evoluează pe terenul echipei Minaur Baia Mare.

Pe de altă parte, în liga secundă feminnă, Crişul Ch. Criş a avut meci la Slatina. În faţa unei grupări gazdă, cu pretenţii de promovare, Crişul a cedat cu 37-20 (21-6) chiar pe parchetul Polivalentei arădene. Cu un singur punct acumulat, arădencele joacă runda viitoare (27 noiembrie) la Oradea, cu ultima clasată.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite