Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Egalii campioanei: Farul – UTA 2-2

Bătrâna Doamnă a disputat, în această seară partida restantă pe care o avea de jucat cu Farul, şi care a contat pentru etapa a V-a a Superligii. După un meci în care s-au mişcat bine, jucătorii UTA-ei au fost egalii campioanei, partida disputată la Ovidiu încheindu-se cu scorul de 2-2. Astfel, după 13 meciuri jucate, Bătrâna Doamnă rămâne pe poziţia a XIV-a a clasamentului, cu 12 puncte, în timp ce Farul urcă pe locul al V-lea.

Egalii campioanei: Farul – UTA 2-2
Comentează 0

Deşi Farul a început mai bine, UTA avea să fie echipa care deschide scorul în minutul 6, la prima acţiune la care pune în pericol poarta lui Aioani. Ofosu pasează ideal pentru Micovschi, care trage bine la colţul lung, provocând furia lui Gică Hagi, patronul-antrenor al Farului. Bătrâna Doamnă putea să facă 0-2 în minutul 11, când Fabry reia cu capul o centrare primită din lateral. Cei care aveau să marcheze au fost însă elevii lui Gică Hagi, în minutul 24. Rivaldinho loveşte cu capul, iar mingea este scăpată de Iacob în poartă. Jucătorii lui Rednic nu se pierd cu firea şi preiau din nou conducerea în minutul 27. Ofosu, care a pasat şi pentru primul gol, dă o nouă pasă decisivă, de data acesta lui Fabry, care-l execută fără drept de apel pe Aioani. Cu toate că echipa lui Hagi pare mai prezentă în joc, tot jucătorii noştri putea înscrie în minutul 44. Micovschi centrează pentru Ofosu, care trage puternic, însă peste transversală.

Farul egalează şi în repriza secundă

Hagi schimbă la pauză, iar în minutul 50 echipa sa reuşeşte să egaleze. Budescu trimite bine din corner, iar Artean pare a fi uitat singur în careu de apărătorii lui Rednic şi nu are de îndeplinit decât o formalitate.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Gheorghe Hagi, respectiv Mircea Rednic.

Farul Constanţa: Aioani – Sîrbu (Dussaut), Boli (Sali), M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni (Borgnino) – Gustavo (L. Munteanu), Rivaldinho (Doicaru), Budescu. Rezerve: Buzbuchi – Dussaut, N. Popescu, Sali, L. Munteanu, Diogo Lucas, Marins, Borgnino, Doicaru.

UTA: Fl. Iacob – Rodrigues, Conte, Benga, Abeid – Freitas, Cr. Mihai (R. Pop)– Micovschi (Carp), Fabry (Omondi), Ofosu (Căpruşă) – Cooper (Luckassen). Rezerve: Kucher – Carp, R. Pop, Stahl, Căpușă, Luckassen, Omondi, Stolnik, Marku.

Partida a fost condusă la centru de George Găman, ajutat la cele două tuşe de Mircea Orbuleț şi Adrian Popescu, arbitru de rezervă fiind  Valentin Porumbel, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Andrei Moroiță. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Augustus Constantin (FRF) şi Ion Cățoi (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite