Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Bendeac a înființat joi seara la Arad un nou partid: PFP

P(r)oza zilei: În seara zilei de joi, 16 august, în sala mare a Filarmonicii Arad, proaspăt renovată, cunoscutul actor și om de televiziune Mihai Bendeac, împreună cu un grup de cunoscuți și prieteni, a pus bazele unui nou partid:

Mihai Bendeac a înființat joi seara la Arad un nou partid: PFP
Comentează 3

PFP, Partidul Fără Prejudecăți. În noua formațiune politică se regăsesc reprezentanți ai organizațiilor naționalităților din România, al comitetului director ai LGBT, tineri care au venit în numele cultelor neoprotestante, dar, deopotrivă, și o delegație semnificativă a BOR-ului. Cu toții au decis ca președintele noului partid să fie Mihai Bendeac.

Cu prilejul conferinței de presă, organizată azi, 17 august, la Terasa BELVEDERE de pe malul drept al Mureșului, întrebat de jurnalistul Simion Todoca ce l-a determinat să aleagă tocmai Aradul ca loc de botez al noului partid, Mihai Bendeac a declarat că a optat să înființeze atipicul partid aici și exact în preajma ZILELOR ARADULUI, deoarece orașul nostru este recunoscut în țară și în lume ca extrem de tolerant și îngăduitor cu toate tipurile de minorități: naționale, confesionale și sexuale.

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

  

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite