Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atelierele de educație non-formală Angels

Atelierele de educație non-formală Angels
Comentează 0

Săptămâna trecută a debutat proiectul Asociației Angels Organization, ,,Atelierele de Educație Non-formală Angels,, , cu o serie de workshopuri dedicate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani.

Atelierul ,, Emotions,, a fost susținut de psihoterapeutul Alexandra Chivari, care a însoțit participantele într-o călătorie interactivă care a vizat managementul emoțiilor, retorică, vorbire în public și gestionarea timidității. Fetele care s-au înscris în program au beneficiat de informații referitoare la imbunătățirea calității interacțiunii cu alte persoane, prin exerciții de vorbire în public, adaptarea retoricii, precum și metode de a identifica și exprima emoțiile resimțite și acceptarea lor. Scopul cursului, care s-a desfășurat la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură A Județului Arad, a fost utilizarea resurselor personale în succesul personal și profesional.

Proiectul a mai conținut și cursuri, seminarii și clase de lifestyle, comunicare non verbală, tehnici de apărare și voluntariat.

Proiectul Atelierele de educație non-formală Angels este organizat de Asociația Angels Organization și Angels Events cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad și a Centrului Municipal de Cultură Arad.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite