Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atelierele de educație non-formală Angels

Atelierele de educație non-formală Angels
Comentează 0

In aceasta toamna, se organizeaza prima editie a proiectului Atelierele de educație non-formală Angels, care cuprinde următoarele activități :
- ,,Atelier Emotions,,- se vizează managementul emoțiilor, retorică, vorbire în public și gestionarea timidității;
- ,,Atelier Lifestyle,, - se va pune accent pe stil de viață sănătos- Importanța practicării sportului și adoptării unor obiceiuri și a unei alimentații sănătoase;
- ,, Atelier comunicare non verbală,,- Postura sănătoasă, mers corect, exerciții de echilibru al corpului;
- ,,Atelier tehnici de autoapărare,, - se va pune accent pe profilaxia potențialelor pericole și tehnici de autoapărare.
- ,,Atelier voluntariat,,- Tinerii vor fi inițiați în activitatea de volutariat, vor fi prezentate avantaje și dezavantaje, și se vor prezenta variante prin care aceștia pot să participe la diverse activități specifice.
Proiectul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani, care se pot inscrie, in limita locurilor disponibile la telefon: 0742531043 sau prin email la castingangels@yahoo.com. Atelierele se vor desfasura in diverse locatii din Arad, fiecare dintre acestea avand potentialul de a se dezvolta pe viitor in diverse formate interactive.
Atelierele de educație non-formală Angels este un proiect organizat de Asociatia Angels Organization si Angels Events, si este sustinut de Primariei Municipiului Arad si Centrul Municipal de Cultura Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite