Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atelier de făcut văiugi

Atelier de făcut  văiugi
Comentează 0

Un investitor inspirat , producător de văiugi, astăzi după meciul UTA - Poli Tmișoara, ar fi realizat producție record și , mai ales, de calitate.
Muncitori pregătiți fizic exemplar, încălțăminte scumpă de amestecat noroiul necesar .Doar pleava , materialul care este liantul din noroiul văiugilor , a diferit , aceasta fiind astăzi iarba sau...cea mai rămas din iarbă în urma ploilor din aceste zile. Oricum investitorul ar fi realizat o producție îndestulătoare pentru clădirea noului stadion de pe Aurel Vlaicu.
” Dacă aș fi numit  șef al Gospodăriei Comunale și a serviciilor publice. Arad...fără nici o pretenție financiară, promit că aș pune la punct în maxim 3 ani bazele sportive arădene” declara cu o mimă serioasă , Alexandru Meszar, în sala de conferințe a stadionului , astăzi în pauza meciului UTA- Poli.Dacă un întreprizător inspirat ar fi investit în terenul Motorul, cu scopul de a  fabrica văiugi,
Și nu cred că i-a ars de glume lui Sany Meszar. Mlaștina ce a luat locul gazonului a fost motivul principal al semieșecului UTA-ei în fața rivalei din Timișoara. La acest motiv s-au mai adăugat și evoluțiile de excepție a celor doi fundași centrali ai oaspeților  Telescu și Bilia, reflexele extraordinare ale portaruli Gkakos, jocul apatic al lui Curtuius, aiureile lui Strătilă care dribla când putea centra sau  trăgea cu stângul când putea dribla.
A mai venit și ” invenția” arbitrului Horațiu Feșnic din Cluj, care a repetat executarea loviturii de pedeapsă din care a marcat inițial Chindriș, pe motiv ...într-adevăr regulamentar, în suprafața de pedeapsă intrînd și câțiva jucători arădeni înainte ca executantul să lovească mingea, dar.....spuneți-mi dumneavoastră , câți arbitri fluieră aceste repetări ? 1 la 100, 1 la 1000, 1 la 50 000?. Poate a fost o compensație acordată oaspeților după ce aceștia au protestat îndelung la decizia de a acorda penalty...Poate....
Rămân la părerea că pe un gazon corespunzător  urmăream un joc mult mai atrăgător și sunt sigur, la o victorie a Bătrânei Doamne.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite