Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA BD a petrecut la Taverna Pecicană. Ciorba, gulașul și vinul nu au lipsit din meniu

UTA BD  a petrecut la Taverna Pecicană. Ciorba, gulașul și vinul nu au lipsit din meniu
Comentează 0

Fotbaliștii UTA-ei alături de stafful echipei au petrecut la finalul anului, la Taverna Pecicană.

Petrecerea a avut loc pe data de 8 decembrie, iar cheltuielile au fost suportate de patronii restaurantului. Senatorul arădean Constantin Traian Igaș, unul dintre patroni, spune că este a patra petrecre a fostbaliștilor UTA-ei care are loc la Pecica. "Noi am organizat aceste petreceri de final de an în ultimii patru ani. Am organizat și pentru fosta UTA și acum pentru UTA BD. Practic fotbaliștii s-au obișnuit ca în finalul primei părți a campionatului să petreacă la noi ", spune Igaș.

În ceea ce privește meniul, utiștii au servit o ciorbă mai consistență (Transilvania) și o tocăniță de vită cu găluște (făcută după o rețetă ungurească), dar și un pahar de vin roșu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite