Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Balul Balurilor Bobocilor 2016

Balul Balurilor Bobocilor 2016
Comentează 0

        În seara de vineri, 9 decembrie, la Teatrul Clasic Ioan Slavici s-a desfășurat cel din urmă bal al acestui an, și anume Balul Balurilor care, iată, a ajuns la a XI-a ediție. 

       Pe scenă au urcat și ne-au încântat cu un spectacol din agitata perioadă interbelică cei mai buni, talentați și dornici de afirmare boboci ai acestui an. Cele 7 perechi ce au cucerit ochii publicului cu patru dansuri și patru probe surpriză specifice perioadei dintre cele două războaie mondiale, au fost puse în cea mai favorabilă lumină cu putință de către inepuizabilul Zoltan Lovas, care a condus întreaga intrigă cu o mână de adevărat maestru al suspansului.

       Fiecare pereche a fost reprezentanta liceului său, acestea fiind: Colegiul Național Preparandia "Dimitire Țichindeal", Colegiul Național "Elena Ghiba Birta", Liceul de Artă "Sabin Drăgoi", Liceul "Aurel Vlaicu", Liceul Teoretic "Vasile Goldis", Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn și Colegiul Economic Arad.

       În ciuda faptului că toți cei care au ajuns până aici sunt câștigători, ca la orice bal care se respectă, trebuia sa existe și aici titlul de Miss și Mister Boboc.

       Și tot ca orice eveniment de anvergură, nici acesta nu s-ar fi desfășurat dacă nu ar fi avut în spate o întreagă echipă, aceasta fiind: Maura și Dorian Cosma, Piroș Andreea, Șușca Andreea, Șușca Nicoleta, Păcurar Mădălin, Bellai Francesca, Malița Gabriel, Bociort Dinu, Radu Stan, Farcașiu Brigitte, Prună Mihai, Timea Szendrei, Maximilian Iordache, Vesa Dominick, Maximilian Moșneag și Morar Alexandru.

     MISS Boboc BB 2016 a fost desemnată Antomia Sulințan iar  MISTER Boboc BB 2016 Bogdan Miculiță.

Brigitte Farcașiu

Articole asemanatoare