Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodia urmărită de GHINION în 2023 - astrele îi fac zile fripte!

Un an deosebit de prost se anunță pentru nativii unei zodii. 2023 nu le va aduce nimic bun, motiv pentru care sunt sfătuiți să se odihnească deoarece ghinionul îi urmărește la fiecare pas.

Zodia urmărită de GHINION în 2023 - astrele îi fac zile fripte!
Comentează 5

După norocul cu carul pe parcursul acestui an, o zodie din horoscop va începe anul 2023 cu stângul. Ghinionul va rămâne de partea nativilor pe tot parcursul anului, astfel că nu este momentul oportun pentru lucruri care depind de noroc, pentru că vor fi dezamăgiți.

Conform astrologilor, nativii nu vor avea noroc în nimic din ce vor face, astfel că anul 2023 va fi o pauză pentru ei, după multă muncă depusă în anul care este pe care să se termine.

Zodia pentru care anul 2023 se anunță unul deosebit de prost este zodia Berbec. În aces an ei au muncit din greu și au profitat de noroc, însă lucrurile se vor schimba radical. Nimic nu va merge bine. Indiferent dacă vorbim despre carieră, familie sau bani, ghinionul va fi resimțit în toate aceste capitole. Având în vedere că lucrurile nu vor sta bine deloc, astrele le recomandă să ia o pauză de odihnă, până când norocul se va opri iar la ei. 
Îndrăzneți, rapizi și independenți.

Cei născuți în zodia Berbec sunt nativi îndrăzneți, rapizi și independenți care fac față problemelor și nu se dau bătuți până când nu le rezolvă. Zodia Berbec este una pozitivă și plină de energie.

Poate că nu este una dintre cele mai puternice zodii, dar este cea care arde cel mai repede și se risipește cel mai ușor.

Berbecul coincide primăverii, anotimpul renașterii și al revenirii. Este o zodie solară, plină de lumină, orientată către răsăritul Soarelui.

Elementul zodiei Berbec este Focul. Nativii acestei zodii sunt creativi și plini de energie. Cum focul este principiul voinței în orice luptă, nativii născuți sub semnul acestui element sunt axați spre acțiune, sunt hotărâți, determinați și optimiști.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite