Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua porților deschise la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad

Ziua porților deschise la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad
Comentează 0

Ziua porților deschise la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, a fost un prilej de bucurie, bucuria de a primi vizita elevilor din școlile gimnaziale, bucuria de a-i avea alături pe reprezentanții partenerilor atât din mediul academic (Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Universitatea Vasile Goldiș Arad), cât și din partea asociațiilor alături de care școala derulează proiecte interesante, educative, școlare și extrașcolare (Asociația Activ pentru Comunitate, Asociația Cetatea Voluntarilor, Asociația Icon, Asociația Integra).

Cei care au trecut pragul colegiului cu această ocazie au fost încântați de experimentele prezentate, de către elevii școlii, în laboratoarele de fizică, chimie, biologie, unele chiar invenții ale acestora, de analizele diferitelor produse alimentare realizate în laboratorul de industrie alimentară, de animalele de companie ale elevilor din clasele cu specializarea tehnician veterinar, dar mai ales de produsele îmbietoare, frumos mirositoare și delicioase, preparate în atelierul de industrie alimentară al colegiului, atelier în care sunt așteptați cei ce doresc să se specializeze ca brutar- patiser- preparator produse făinoase.  

Totodată elevii liceului au impresionat prin diversitatea pasiunilor lor artistice, culturale, sportive, de păstrare și promovare a tradițiilor românești, pasiuni pe care și le pot dezvolta și perfecționa în cadrul proiectelor și activităților școlii, fiind permanent încurajați de profesorii lor.

Au participat elevi de la școlile gimnaziale: Iosif Moldovan, Mihai Eminescu, Avram Iancu, Caius Iacob, Adam Nicolae, Bârzava.

“Mulțumiri elevilor din clasele a VIII-a care ne-au vizitat, precum și domnilor profesori diriginți. Mult success la examene și vă așteptăm ca de la anul să luați loc în băncile liceului, unde să studiați, să vă perfecționați, să vă împliniți visele!” a spus doamna director, prof. Ghinga Iulia.

 

 

 

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite