Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Ziua Marinei Române: sute de jandarmi în dispozitiv. Klaus Iohannis, la festivităţi

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, eveniment care va avea loc pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, în Constanţa, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Şeful statului a fost prezent în fiecare an la festivităţile de Ziua Marinei.

Ziua Marinei Române: sute de jandarmi în dispozitiv. Klaus Iohannis, la festivităţi
Comentează 0

Aproximativ 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura ordinea publică şi siguranţa persoanelor care vor participa, miercuri, la festivitățile prilejuite de „Ziua Marinei Române”, ce va avea loc în zona Faleză Cazino-Portul Tomis.

Miercuri, în intervalul orar 07.00 – 15.00, traficul rutier va fi restricționat în zona peninsulară a Municipiului Constanța – intersecția Străzii Traian cu Strada Termele Romane până la Poarta 1 Port Constanța; intersecția Străzii Traian cu Bulevardul Tomis până în Piața Ovidiu; Prelungirea Străzii Traian, pe Valea Portului, până la Poarta 1 Port Constanța; intersecția Străzii Traian cu Strada Negru Vodă și intersecția Străzii Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga.

Mai multe detalii despre Ziua Marinei Române, pe realitateadeconstanta.net

Scrie un comentariu

trimite