Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Internațională a Prematurităţii

 Ziua Internațională a Prematurităţii
Comentează 0

Cu prilejul Zilei Internaționala a Prematuritatii,  Asociatia Dalia a organizat o campanie de donații și informare la Spitalele de copii din Arad! 

 La Spitalul Matern am donat 70 prosoape pentru secția de nou născuți și am ținut o conferință gratuita pentru proaspetele mamici în care am promovat alaptarea, ingrijirea corecta a bebelusului și purtarea sănătoasă în sisteme ergonomice!  De asemenea am oferit cadouri mămicilor!

 La Spitalul Județean de Pediatrie 1 am oferit 3 aparate de aerosoli si un pulsoximetru atât de necesare micuților internați! 

La Spitalul Județean de Pediatrie 2 am intenționat sa schimbam o parte din geamurile clădirii, dar pe ultima suta de metrii am aflat ca cei de la Consiliul Județean au aprobat buget pentru schimbarea tuturor geamurile din clădire! Așadar, noi ne am reorientat și urmează sa demaram lucrările pentru renovarea băilor din cadrul spitalului! 

Tot aseara, Asociatia Dalia a organizat pentru viitoarele și proaspetele mamici, o conferinta gratuita! La Restaurant Millenium s au adunat aproape 150 de mămici, dar și tatici interesați sa afle cat mai multe lucruri despre bebelușul lor! Printre invitați s au numarat dr Raica Octavia,  medic specialist neonatolog, singurul consultant în alăptare certificat internațional din Arad și Dragomir Anamaria,  medic care promovează și susține alaptarea! Participantele au primit informații prețioase despre alăptare, despre efectele pe termen lung ale alimentatiei la san a bebelusului, despre îngrijirea corecta a nou-nascutului si despre babywearing! De asemenea, toate mămicile au plecat cu cadouri și au avut parte de surprize! 

Asociația Dalia își propune în continuare sa ajute financiar cat mai multi copii bolnavi si de aceea va invitam sa aderati grupului de pe Facebook - "Asociația Dalia ", unde puteți afla toate informațiile legate despre activitatea noastra și de asemenea, cum puteți ajuta și dvs!  

Mădălina Cimpoies 

Președinte Asociația Dalia 

0727784793 

Galerie foto (80)


Scrie un comentariu

trimite