Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Iei și Sânzienele, sărbătorite cu gust (FOTO)

Obiceiurile românești au fost în centrul evenimentului organizat de OFL Arad, „Tradiții împletite”, în care au serbat Ziua Iei și Sânzienele. În parcul Bujor Buda arădenii au putut admira costume superbe, cu tradiționala ie în prim-plan! La standurile amenajate, au putut fi degustate produse tradiționale din părțile Aradului.

Ziua Iei și Sânzienele, sărbătorite cu gust (FOTO)
Comentează 1

Evenimentul a fost prefațat de o întâlnire regională OFL, la care au participat președinta Nicoleta Pauliuc, ministrul justiției Alina Gorghiu, secretara Stela Firu și conducerea organizațiilor din regiune. Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL România și echipa din Arad au fost artizanele unui eveniment reușit.

„O seară superbă cu oameni minunați, cu tradițiile românești și idei pentru o societate modernă! Am început cu o ședință regională OFL, la care a participat președinta Nicoleta Pauliuc, ministrul Alina Gorghiu, secretarul general Stela Firu, colege din organizațiile din regiune și din OFL Arad. În superba sală a Marii Uniri am discutat despre egalitatea de gen ca bază pentru o societate mai bună, mai corectă. Apoi am sărbătorit Ziua Iei și Sânzienele sub egida «Tradiții împletite», am pus în valoare obiceiurile și porturile românești și am adus culoare și frumos în parcul Bujor Buda. Le mulțumesc colegelor mele din OFL Arad pentru că au pus atât de mult suflet în aceste evenimente: sunt mândră de echipa noastră care dăruiește pentru comunitate, pentru Arad!”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite