Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Geanina Pistru a fost aleasă prim-vicepreședinte OFL la nivel național!

OFL Arad este una dintre cele mai puternice organizații din țară! Alegerile din cadrul OFL la nivel național au confirmat această realitate, Geanina Pistru este prim-vicepreședinte la nivel național, în echipa doamnei Nicoleta Pauliuc, care a propus moțiunea „Pentru România, cu suflet”.

Geanina Pistru a fost aleasă prim-vicepreședinte OFL la nivel național!
Comentează 0

„A fost o seară minunată, în care am admirat echipa OFL: femei implicate, cu idei, cu dorința de a schimba în bine societatea. Mă bucur că am avut la alegerile OFL o competiție puternică, dar civilizată și constructivă. De azi, suntem toate o echipă, vom munci împreună! Vom pune suflet pentru România, așa cum spune sloganul noii echipe OFL condusă de președinta Nicoleta Pauliuc.

Mulțumesc pentru încrederea primită din partea colegelor pentru funcția de prim-vicepreședinte OFL. Pentru mine, este o responsabilitate în primul rând care îmi dă prilejul să fac ce știu și ce îmi place: să lucrez cu o echipă, pentru oameni! Succesul acesta se datorează desigur organizației din Arad, una dintre cele mai puternice din țară, o echipă activă și dinamică, implicată în comunitate. Faptul că premierul și președintele PNL Nicolae Ciucă a menționat vizita la Arad pentru a sublinia forța OFL spune multe despre noi și despre dreptul câștigat de a fi în față!”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național. 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite