Vremea Romania, Arad -2°C

Stiri Arad

Ziua femeii cu Daniel's Brothers la Milenium

Ziua femeii cu Daniel's Brothers la Milenium
Comentează 1

Va fi petrecere de 8 martie la Restaurantul Milenium. Organizatorii promit muzică live cu îndrăgita formaţie Daniel’s Brothers şi un meniu sofisticat potrivit cu evenimentul.

„Vom pregăti galantină de pui şi porc cu fistic, servită cu salată de portocale şi sfeclă roşie cu vinegretă din fructul pasiunii, duet din cotlet în mantie de verdeţuri, piept de pui pe pat de spanac, mix de seminţe, cartofi speciali şi pesto roşu, iar la desert Mousse de ciocolată pe oglindă de zmeură. Sucul, cafeaua şi apa vor fi incluse. Oaspeţii noştri ştiu deja că avem bucătari talentaţi şi s-au obişnuit cu propunerile noastre culinare ieşite din tipare. La noi toate meniurile, atât cele din restaurant, cât şi cele servite la evenimente sunt gătite din ingrediente proaspete,fără potenţiatori de gust şi fără produse congelate sau semipreparate”, ne-a declarat Oana Trifon Events Manager. Petrecerea va avea loc marţi, 8 martie, de la ora 19 la Restaurant Milenium pe str. Dorobanţilor nr. 37 – 41.

La Milenium preţuim mai întâi de toate dragostea

Preţul de intrare este de 80 de lei de persoană. „Pentru că preţuim mai întâi de toate dragostea, la Milenium avem de 8 martie preţ special pentru cupluri: 150 de lei”, a mai spus Oana Trifon, care ne-a asigurat că acestă petrecere va deschide un sezon nou de evenimente care va culmina în perioada estivală cu petrecerile la piscină. Informaţii despre evenimentele de la Milenium şi rezervări se pot face la numerele de telefon: 0720 052 287 şi 0735 229 488.

Dispunând de două săli cu capacitate generoasă, fiecare de peste 180 și respectiv 250 de locuri, Milenium e gazda perfectă pentru evenimente de familie – nunţi, botezuri, aniversări – sau de companie – conferinţe, prezentări de produse etc.

Avem săli de evenimente situate în zona centrală a oraşului

Cele două săli: Milenium Events şi Milenium Garden – sunt localizate ultracentral şi central şi se deschid fiecare către o terasă primitoare.

Pentru ca grijile de un eveniment să fie cât mai puţine, Milenium oferă servicii integrate care să desăvârşească bucuria clienţilor: de la meniuri multiple, la decorarea sălii, aranjamente florale, servicii foto-video, de hostess, organizare de jocuri de artificii de interior şi exterior şi multe altele.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite