Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Familiei, celebrată la Arad

Ziua Familiei a fost celebrată la Arad pentru al șaselea an consecutiv, familiile arădene fiind invitate să petreacă în aer liber, ocazie cu care sâmbătă, 18 mai, au fost organizate două acțiuni: în Parcul Aventura Voinicilor și în cartierul Bujac, pe terenul de sport (lângă Liceul Sportiv).

Ziua Familiei, celebrată la Arad
Comentează 0

Sâmbătă, 18 mai 2019, între orele 10-15, ar[denii s-au adunat în Parcul Aventura Voinicilor (zona Polivalentă) pentru a celebra familia. Întreceri sportive, ateliere de creație și povești, desen tematic, pictură pe față, yoga pentru întreaga familie, spectacol de marionete, premii și multe alte surprize au fost doar câteva dintre ingredientele petrecerii la iarbă verde. Pe o scenă special amenajată au putut să urce copiii talentați, care au avut ocazia să cânte, să danseze și să recite poezii.

Tot sâmbătă Ziua Familiei a fost marcată și în cartierul Bujac, pe terenul de sport de lângă Liceul Sportiv, unde între orele 11-14 s-au derulat activități interactive pentru întreaga familie, spectacol de teatru pentru copii și o masă câmpenească. Acțiunea a fost organizată de Biserica Ortodoxă, Biserica Baptistă, Asociația Oaza, Liceul Sportiv și Club Sportiv Olimpia.

Ziua internațională a familiei a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993, în baza Rezoluției 47/237, reprezentând o oportunitate pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor de familie și a proceselor sociale, economice și demografice care afectează familiile. În România, Ziua internațională a familiei este sărbătorită, din 1995, anual, în preajma zilei de 15 mai și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

Ziua Familiei este un eveniment organizat anual cu sprijinul Primăriei Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

Galerie foto (67)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite