Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Armatei Române celebrată la Păuliș; Glad Varga: „Încrederea noastră în cei care şi-au pus viaţa în slujba naţiunii este deplină”

Ziua Armatei Române a fost celebrată astăzi la Monumentul Eroilor de la Păuliș. Prezent la eveniment, deputatul liberal arădean Glad Varga a transmis militarilor și personalului civil din structurile Armatei un mesaj de recunoștință.

Ziua Armatei Române celebrată la Păuliș; Glad Varga: „Încrederea noastră în cei care şi-au pus viaţa în slujba naţiunii este deplină”
Comentează 0

„Sărbătorim astăzi Ziua Armatei Române şi, alăturându-mă fiecărui cetăţean al acestei ţări, transmit felicitări şi gânduri de apreciere şi recunoştinţă personalului militar şi civil din toate structurile Armatei noastre. De-a lungul istoriei şi în contextul actual, când România trebuie să îndeplinească obiectivele euroatlantice asumate, militarii români au dat dovadă de devotament continuu, de implicare la cel mai înalt nivel şi standard pentru asigurarea securităţii naţionale şi regionale. Încrederea noastră în cei care şi-au pus viaţa în slujba naţiunii este deplină. La mulţi ani Armatei Române!”, a transmis Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Ziua de 25 octombrie este sărbătorită ca Zi a Armatei Române începând din 1959, pentru a marca momentul 25 octombrie 1944, când militarii români au învins forțele horthyste de ocupație în urma bătăliei de la Carei, eliberând astfel Transilvania de Nord.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite