Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zilele trecute la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare BUCĂTAR

Zilele trecute la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare BUCĂTAR
Comentează 0

"Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar" , declară domnul Gheorghe Seculici -președintele CCIA Arad.

Cursul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.

Tematica cursului:

  • pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri)
  • manipulare cuțit profesional
  • pregătirea stocurilor
  • sosuri
  • forcemeats și aluaturi
  • instrucțiuni privind siguranța, igiena, organizarea

"Partea practica a cursului, s-a derulat cu materia prima pe masa, având deosebita plăcere să avem ca lector invitat pe CHEF Marcela .

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Naționale", declară Prof. Carmen Crișan - managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.

Informații și înscrieri pentru următorul curs - telefon 0730188299.

Galerie foto (40)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite