Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zilele orașului încep la Lipova cu scandal

Lipova îmbracă, zilele acestea, haine de sărbătoare, oraşul sărbătorindu-şi zilele de vineri până duminică. Modul în care s-a făcut organizarea evenimentului lasă însă de dorit, ne spun cititorii noştri.

Zilele orașului încep la Lipova cu scandal
Comentează 0

Ana Buş (fostă Negru) are două magazine pe strada Nicola Bălcescu şi este extrem de nemulţumită că în faţa unuia dintre acestea a fost amplasat un stand care vinde mici. Motivul? Timp de două zile, cât mai are deschis magazinul în această săptămână, femeia susţine că tot fumul de la mici îi va intra înăuntru, iar atunci când va vinde, hainele vor avea... miros de mici. „În faţa unuia dintre magazine, pe un trotuar de 80 de centimetri, a fost amplasată o tarabă cu mici. Numai astăzi am aflat acest lucru. Nu mă gândeam niciodată că autorităţile locale vor face acest lucru. Dacă aveam un magazin de piese auto nu mă deranja, şi nici dacă în faţă puneau tarabe cu haine, să îmi facă concurenţă. Este inadmisibil aşa ceva”, ne spune cititoarea noastră.

Pe de altă parte, primarul Florin Pera susţine că femeia nu ar avea de ce să îşi facă probleme. „Am atras atenția producătorilor ca să nu vândă mititeii decât după ora 16,00, iar taraba este amplasată pe șosea, adică pe partea carosabilă, nicidecum pe trotuar, ci la o distanță de aproximativ cinci metri de magazin. Plus că există șansa ca eventualii clienți ce vin la Zilele Lipovei să intre și în magazinul cu pricina”, a declarat primarul Florin Pera.

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite