Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zi de sărbătoare la castelul din Macea (FOTO)

Zi de sărbătoare la castelul din Macea (FOTO)
Comentează 1

Castelul și Grădina botanică universitară de la Macea au fost animate recent de o serie de evenimente organizate aici în contextul Zilelor Academice Arădene. Studenții Facultăților Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au susținut sesiuni științifice, în funcție de programul de studiu, încăperile castelului devenind pentru o zi, săli de conferințe.

„Evenimentul de la Macea marchează încheierea cu succes a celei de a 34-a ediții a Zilelor Academice Arădene. Ca de fiecare dată, avem plăcerea de a oferi studenților și cadrelor didactice ale universității noastre un cadru plăcut, relaxant în care putem să ne deconectăm și să ne bucurăm de spectacolul cromatic pe care Grădina de la Macea ni-l oferă  în această perioadă a anului. A fost o zi plină în care ne-am încărcat cu energie pozitivă și profit de moment pentru a mulțumi încă o dată tuturor colegilor și colaboratorilor mei care și-au adus aportul la buna desfășurare a Zilelor Academice Arădene. Mulțumesc de asemenea studenților pentru modul în care s-au implicat în desfășurarea sesiunile științifice, prezența lor înregistrând un număr record pentru toate edițiile Zilelor Academice Arădene.  Vă mulțumesc și vă prețuiesc”,  a declarat prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

O aripă a castelului de la Macea a primit o notă plină de romantism și rafinament, conferit de primul vernisaj de pictură al prof. univ. dr. Anca Hermenean, prorector al UVVG.

Un număr impresionant de studenți, cadre didactice universitare  și invitați au avut parte de un program variat, pe lângă prezentările academice susținute, bucurându-se și de un mediu plăcut de relaxare,  de un picnic studențesc și un concert susținut de Raul Nica.

Galerie foto (132)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide