Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de utilaje şi peste o mie de tone de antiderapant, pregătite pentru deszăpezirea pe străzile municipiului (FOTO)

Viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur a verificat, astăzi, stadiul pregătirilor pentru sezonul rece, fiind vizată societatea care se ocupă de deszăpezirea municipiului. În vizita pe teren a fost însoțit de viceprimarul Ilie Cheșa și reprezentanți ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Arad.  

Zeci de utilaje şi peste o mie de tone de antiderapant, pregătite pentru deszăpezirea pe străzile municipiului (FOTO)
Comentează 0

În caz de nevoie, SC Salubritatea SA Deva poate interveni cu un număr de 20 de utilaje, marea lor majoritate multifuncționale.  Cu aceeași ocazie au fost verificate și stocurile de material antiderapant. Pentru sezonul rece 2021-2022 au fost pregătite 1.400 de tone de sare, 600 de tone de nisip și 150 de metri cubi de clorură de calciu.

„În aproximativ două săptămâni intrăm în iarnă, cel puțin în cea calendaristică, drept pentru care am vrut să ne asigurăm că măcar tehnic nu vor fi probleme cu deszăpezirea în acest sezon. Am vrut să fim siguri că operatorul contractat de noi are utilajele și forța de muncă necesare, s-a aprovizionat cu materiale și este pregătit să intervină, în cazul în care se impune acest lucru”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

 

 

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite