Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de somaţii pentru demolarea garajelor: sâmbătă au dispărut opt construcţii provizorii de pe strada Abrud

Mai multe garaje de pe strada Abrud au fost puse la pământ sâmbătă de proprietari, după ce aceştia au fost somaţi anterior de Primărie să le demoleze.

Zeci de somaţii pentru demolarea garajelor: sâmbătă au dispărut opt construcţii provizorii de pe strada Abrud
Comentează 1

Potrivit reprezentanţilor Primăriei este vorba despre un număr de opt garaje, singurele care mai erau acolo. Operaţiuni similare urmează să aibă loc în Confecţii, pe strada Poetului nr. 2, la blocurile Z 3 şi Z 4, zone care nu au fost cuprinse în proiectul de regenerare urbană. „În cursul acestui an, au fost emise un număr de 63 de somaţii de demolare, în locul garajelor urmând să fie amenajate spaţii verzi, locuri de parcare sau platforme gospodăreşti, în funcţie de necesităţi”, susţine Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Referindu-se la situaţia din spatele blocurilor Z 3 şi Z 4, primarul Călin Bibarţ susţinea, în timpul unui rond de seară, că în locul garajelor situate pe marginea unei căi de acces cu o singură bandă urmează să se lărgească drumul. În locul celorlalte garaje din zonă se vor face locuri de parcare. „Cred că nu mai e nimeni într-o dilemă de ce demolăm garajele de acolo. Sunt pe terenul Primăriei, sunt cu contract provizoriu şi mai aerisim puţin zona. Mai avem locuri în oraş care au scăpat când s-a proiectat regenerarea urbană şi punctual, pe măsură ce avem semnale şi posibilităţile financiare ne ajută, le vom face în doi-trei ani pe toate”, spunea Călin Bibarţ.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite