Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început lucrările de reabilitare a treptelor de pe digul Mureşului

Primăria Municipiului Arad prin operatorul contractat în acest sens a demarat lucrările de reabilitare a treptelor de pe digul Mureșului, de la Podul Decebal până la Podul rutier Micălaca. Vorbim despre refacerea totală sau parțială a celor 41 de scări aflate de o parte și alta a digului.

Au început lucrările de reabilitare a treptelor de pe digul Mureşului
Comentează 0

În cadrul aceluiași proiect, municipalitatea și-a propus și refacerea celor 12 rampe existente, precum și amenajarea  altor două rampe noi, în cartierul Micălaca. Acestea vor avea lungimea de 24-28 de metri și lățimea de doi metri. Constructorul are la dispozițe 12 luni pentru a finaliza lucrările.

„Este o promisiune mai veche făcută arădenilor pe care o onorăm. Hățișurile birocratice ne-au împiedicat să demarăm mai devreme aceste lucrări. Am început azi refacerea și recondiționarea scărilor de acces la Faleza Mureșului, din cartierul Micălaca spre centru și intenționăm finalizarea tuturor, anul acesta”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Valoarea totală a proiectului „Reabilitare rampe și scări de acces pe digul Mureșului în municipiul Arad” se ridică la 654.305 lei.

 

        

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite